Hoppa till sidans innehåll

SDK Malmö Triton Öppet Sommarläger 2018


Vi uppmanar klubbar som avser att skicka folk att söka LOK-stöd hos er kommun för att både visa att verksamheten pågår och att få ner sina kostnader.

 

Confirmed Payment is confirmation of your attendance!!!

When you´ve payed complete your application here:

Anmälningsformulär/Applicationform!!

Money talks, bullshit walks! ;)

 

English version!

 

   
Vem

Öppet betyder att alla är välkommna, oavsett förmåga och klubb, det som är avgörande är viljan att utvecklas. Om du vill finslipa dina kunskaper inför hösten eller bara spela lite rugby spelar ingen roll.

Se till att ha din egen försäkring som täcker skador om det händer dig något.

Var

Mullsjö

Brunnsvägen 1

När

2018-08-09- 2018-08-12

Start torsdag 13:00

Slut söndag 13:00

Vad Två (eller flera) vattenpass och ett (eller flera) landpass per dag.
Väder Tränarstaben kommer att göra allt de kan för att det skall vara strålande solsken. Bassängen är inomhus. Medtag regnkläder.
Spelstil Vi kommer att fokusera på det spel som spelas av Triton och förväntar oss anpassning och lydnad oavsett vad som spelas på träning "hemma".
Kostnad

900 SEK

Vi uppmanar svenska klubbar att söka stöd hos idrottslyftet för sina juniorer som då sannolikt kommer kunna få halva lägerkostnaden betald.

Mat

I avgiften ingår 5 mål mat. Resten står du själv för. Torsdag lunch, fredag lunch och middag och lördag lunch och middag.

 

Inga JORDNÖTTER är tillåtet!!!

Transport Du fixar din egen transport.
Boende Hårt golv i gympasal. För den kräsne finns det hotell som bokas och betalas själv.

Gruppindelning Det är vår målsättning att alla skall spela på en lagom nivå. Vi kommer ha en ren juniorgrupp om det är möjligt.
Droger &
alkohol
Droger och alkohol (inklusive starköl till maten) är totalförbjudna. Tobak skall konsumeras utom synhåll.
Program Var inte orolig. Vi ser till att du blir trött.
Kontakt Lägeransvarig är Erika Lindström. Nås per email: This is a mailto link
Anmälan

Du anmäler dig genom att betala lägeravgiften till Tritons Bankgiro.

 

Skriv ditt namn på betalningen så vi vet att det är du! VIKTIGT!!!

 

Bankgiro: 450-4650

The IBAN number for international money transfer is:

IBAN:

SE39 8000 0821 4991 4424 2287

Bankens BIC:     SWEDSESS

Kontohavare:     SPORTDYKARKLUBBEN MALMÖ TRITON

 

Sista anmälningsdag: 1/7

Utrustning Alla spelare och deras utrusning kommer innan första pass att inspekteras som inför match. Medtag reservutrustning och fullt set för spel både som vit och blå.
Du förväntas även ha med träningskläder för landspass inklusive löparskor.
Platser

Vi har satt max antal deltagare till ungefär 100 och vi kommer att lägga undan ett antal platser till Tritonspelare, Juniorer och Tränare. Först till kvarn!!

 

 
Tränare 
Erika Lindström - StorChef och LANDFYS. Meriterad landslagsspelare med garanterat fler DamSM-guld än du. Certifierad Crossfittränare och STAC elittränare som kommer introducera dig till träningsvärk i muskler du inte trodde du hade. Även tidigare  fystränare för landslagen både dam och herr, så träningen kommer inriktas på bra landpass för uv-rugby. 
 Andreas Bergenholtz - Grupp A. En av världens bästa herrspelare. Meriterad landslagsspelare och tidigare tränare för svenska landslaget, juniorlandslaget och Malmö-Triton.  

Simon Jobs - Grupp A. Meriterad juniorlandslagsspelare. Numera ordinarie spelare i Malmö-Tritons seniorlag och spelare i Euroleague. Simmar ifrån dig alla dagar!

 

 

 Ulf Ridell - Grupp A. Meriterad landslagspelare. Har utan tvivel fler SM-guld än du. Tidigare tränare för Malmö-Triton, som tagit fram ett vinnande spelkoncept. Nu damlandslagstränare!! Så ta chansen att visa vad du går för.  
 Edvin Mårtensson - Grupp B. Meriterad juniorlandslagsspelare. Numera ordinarie spelare i Malmö-Tritons seniorlag och spelare i Euroleague.  Spelade senior-EM 2017.Carl Falck- Grupp B. Meriterad juniorlandslagsspelare. Numera ordinarie spelare i Malmö-Tritons seniorlag och spelare i Euroleague.  Spelade senior-EM 2017.
Joakim Levin Persson - Grupp C. Tidigare juniortränare i Malmö-Triton. Mångårig erfarenhet av tränarskap vid sommarlägret. 
Ann-Sofi Krakau - Grupp C. Meriterad landslagsspelare. Flerfaldig skytteligavinnare på stora mästerskap som t.ex. VM. Ordinarie spelare på Malmö-Tritons elitlag och en av de få kvinnorna i världen som spelar Euroleague. 
Kajsa Lilja- grupp C. Meriterad landslaggspelare. Målvakt som inte ens den störste och starkaste grabben får bort från mål. Yngsta spelaren på seniorlandslaget, gjorde sitt första EM som 15-åring.
. Milosz Svensson - grupp D. En back vars fenor du inte kommer förbi. Spelar på Malmö-Tritons elitlag och Euroleague. En riktigt energispruta som förgyller tillvaron på alla sommarläger.

 

 

 

Uppdaterad: 07 AUG 2018 22:41
Skribent: Erika Lindström

Postadress:
SDK Malmö-Triton - Sportdykning
Box 62
23822 Oxie

Kontakt:
Tel: +46 72 572 36 70
E-post: This is a mailto link

Se all info