Hoppa till sidans innehåll

Simskola - Plask & Lek


Vår simskoleverksamhet är riktad till barn i åldrarna ca 5-10 år.

Varje söndag mellan 17-18 har vi koncentrerat vår plask och lek och simundervisning.

Vår filosofi är att kombinera mycket lek och anpassade simövningar för att  utveckla simteknik och allmän vatttenvana. Med hänsyn till barnens vattenvana, fysik och koncentrationsförmåga utvecklas stegvis simundervisningen.

För de yngsta som vill träna upp vattenvana och lära grunderna i simning har vi Plask & Lek inne i undervisningsbassängen. Vattnet är lite varmare och vi är flera ledare som stödjer och hejar på.

För de som är redo för nästa steg har vi en grundläggande simskolegrupp, också i undervisningsbassängen, där vi koncentrerar oss på att lära ut flytläge, bröstsim och ryggsim.

När detta behärskas har vi en något mer avanserad simskolegrupp, där vi går ut i 50-an och börjar nöta lite längre längder, förbättra tekniken och intruducera de sista simsätten.

Timmen innan har vi vår miniorgrupp, som en länk för de som går i den avancerade gruppen att, om de vill, börja simma med fenor, snorkel och cyklop.

Vi har en väntelista till vår simskola. Om man vill ställa sig i kö till simskolan så kan man maila oss barnets namn och födelsedatum samt godkännande att vi lägger in det och målsmans kontaktinfo i listan.

För ytterligare frågor, kontakta:

Jörgen Persson ( 073-3862552)

jugge.persson (at) gmail.com

Uppdaterad: 08 JUN 2016 01:22 Skribent: Johan Fernlund

Postadress:
SDK Malmö-Triton - Sportdykning
SDK Malmö Triton c/o Daniel Persson, Föreningsgatan 87 A
21214 Malmö

Kontakt:
Tel: +46733862552
E-post: jugge.persson@gmail....

Se all info